17.09.2019 г., 19:27 ч.

И Бог пред мене да върви 

  Поезия » Друга
675 0 2

Преминавам като вятъра

през събития и периоди.

Никъде не съм еднаквост,

но винаги сърцето ми ме води.

В малките неща ми е богатството.

В усмивките на близките,

в прегръдката на двама ни.

В здравето на всички ни

и любовта в дома ни.

Нямам нужда от величие

и алчността далеч от мен седи.

Стига ми единствено обичане

и Бог пред мене да върви!

 

Галина Кръстева – gali

© Галина Кръстева Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1412 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??