И бързат дните,
назад не се обръщат.
И винаги играя -
главната роля
в сценария
на живота!
Добра съм...!
Играя естествено...
без грим и прическа.
Вълнуващ е живота!
На приливи и отливи
със мене си играе...
А таз луна вълшебна -
пак на някъде се запиля.
Навън е тъмно!
И тъмно е в душата ми!
А така жадувам аз за светлина!
И моля ви!Не спускайте
завесите на сцената...!
В мен се борят -
ангели със демони!
И знам, че светлината
ще прокуди мрака!
Не спускайте завесите!
Спектакъла продължава
с най - добрата ми роля...
Да бъда себе си!
И да се боря
до последния
си дъх...!
За истината,
мирът и свободата!
И бързат дните,
назад не се обръщат...
А всеки нов миг...
е едно светло начало!
25.04.2019г
Катя
© Катя Todos los derechos reservados