На колко кратно е сърцето ти?
Дали на спомени ще се дели?
Дали ще гледат пак очите ти
с очи на моите очи?... дали?
И ще вали отново пролетта.
Сърцето ти любов ще извали.
Ще прати полета на птицата
по небеса от теб до мен... дали?
Не обещавай нищо! Нека то
само да си реши.. или, или...
Аз винаги ще нося твоето
сърце във моето... и да боли!
© Todos los derechos reservados