Благодаря Ти, че и днес Те има –
по-истински от всякога, по-свят.
Благодаря, че мощното Ти Име
прави деня ми светъл и богат.
Благодаря, че мога да погледна
към трона на благодатта в небе,
да се затичам и до Теб да седна,
покорно свила колене.
Благодаря за радостта що блика
неспирно в моето сърце.
Творецо, пак към Тебе викам:
Благодаря, че Твое съм дете!
© Галина Пенева Todos los derechos reservados