6.09.2016 г., 20:55 ч.

И днес благодаря 

  Поезия » Друга
818 1 2

Благодаря Ти, че и днес Те има –

по-истински от всякога, по-свят.

Благодаря, че мощното Ти Име

прави деня ми светъл и богат.

 

Благодаря, че мога да погледна

към трона на благодатта в небе,

да се затичам и до Теб да седна,

покорно свила колене.

 

Благодаря за радостта що блика

неспирно в моето сърце.

Творецо, пак към Тебе викам:

Благодаря, че Твое съм дете!

© Галина Пенева Всички права запазени

Прекрасно е да осъзнаеш чувството на сигурност, надежда и радост, което идва от Твореца в небе!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??