2 jul 2021, 11:22

И днес заради теб съм жив 

  Poesía » De amor
773 2 4

Заради теб съм жив ... и нов...

заради теб - една любов...

Животът с тебе е красив

и да те чувствам съм щастлив,

след ад безмилостно суров.

 

До мен била със благослов,

покри душата ми с покров

от извора на стих пенлив...

и днес заради теб съм жив.

 

Да бъдеш вярата ми - зов -

е бъдеще от свят искрив.

Вълшебството ти е прелив

от нежността на миг огньов.

Разцъфва в цвят клонака сив...

и днес заради теб съм жив.

 

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??