24 mar 2008, 13:13

И дъжд... 

  Poesía
642 0 8
    * * *
И дъжд отмива спомени и рани,
прелива улейче по тротоара.
Адрес, отнякъде останал,
припомня обич стара, стара.
Припомня близост, сенки слети,
среднощни ласки и лъжи.
Припомня старите куплети,
сумрак припомня и звезди.
Не съм играла главна роля
във филма забранен.
И не можах - по своя воля -
да те задържа до мен.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??