За мене ти си вода и въздуха топъл,
светлина изгряваща и една мечта.
Слънцето зад облака- земя и вопъл
дъжд и вяра в моята душа.
За мен ти си огън изпeпeляващ
на земята смразяваща, студена.
Надежда даваш на мен и цялата вселена.
© Виктория Милчева Todos los derechos reservados
Поздравления!!!