Jun 3, 2022, 2:31 PM

И една мечта 

  Poetry » Love, Other
300 3 8

 

За мене ти си вода и въздуха топъл,

светлина изгряваща и една мечта.

Слънцето зад облака- земя и вопъл

дъжд и вяра в моята душа.

За мен ти си огън изпeпeляващ

на земята смразяваща, студена.

Надежда даваш на мен и цялата вселена.

© Виктория Милчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??