19 may 2024, 0:36

И И 2 

  Poesía
111 0 0

 

                     И И - 2

 

Аз не съм виждал чудо такова-

мъж да поднася цвете на дама

със задник курдисан на стола,

не съзнаващ трагедията на на мимолетната драма.

 

Господин Томов преподава в университета

и има претенции,за благото на България,

но нямайки отношение към символа на едно цвете,

пред цялата държава той директно унижи дамата.

 

Лош пример за младия доктор по политология,

който повтори абсолютно същата процедура!?

Няма как да се създава позитивна история

с политическа класа,на която и липсва култура.

 

Малкото камъче обръща каруцата!

Ако не се обединим в огромна скала,

Животът ни ще продължава все така,да си куца

и да ни подмята от скандал във скандал...

 

И И запомни случката и си запиши точната дата,

осемнадесети май две двадесет и четвърта в "Говори сега"!

Госпожа Костадинова не сложи във ваза цветята,

защото цветя на дама не се поднасят просто така!!!

 

18.05.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??