22 jun 2008, 23:03

И какво... 

  Poesía » De amor
670 0 23
Всеки ден ми е празнично,

забравила всяка самотност.

И ми е едно такова - препълнено,

и в душата женска - просторно.

И какво, че разпилял ни е делникът,

хукнали в различни посоки...

Нали остави ми живите въглени

и топлия глас на сърцето.

И вкуса на целувките, и шепотното

"Обичам те!"

© Здравка Бонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??