Jun 22, 2008, 11:03 PM

И какво... 

  Poetry » Love
671 0 23
Всеки ден ми е празнично,

забравила всяка самотност.

И ми е едно такова - препълнено,

и в душата женска - просторно.

И какво, че разпилял ни е делникът,

хукнали в различни посоки...

Нали остави ми живите въглени

и топлия глас на сърцето.

И вкуса на целувките, и шепотното

"Обичам те!"

© Здравка Бонева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??