Оплетох те в моите мрежи,
мрежи от сатен и дантели,
пропити с нежни копнежи,
на двама от страст онемели.
Омаях те с мойте целувки,
със дъх на банан и канела
и паднаха всички задръжки,
всяка дреха и всяка дантела.
Погалих те с плахи въздишки,
красива, на всичко готова,
а ти се отдаде изцяло,
на устните, пропити с отрова.
© Мариа Todos los derechos reservados