19 нояб. 2007 г., 16:10

и много сатен... 

  Поэзия » Любовная
855 0 1

Оплетох те в моите мрежи,

мрежи от сатен и дантели,

пропити с нежни копнежи,

на двама от страст онемели.

Омаях те с мойте целувки,

със дъх на банан и канела

и паднаха всички задръжки,

всяка дреха и всяка дантела.

Погалих те с плахи въздишки,

красива, на всичко готова,

а ти се отдаде изцяло,

на устните, пропити с отрова.

© Мариа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??