Nov 19, 2007, 4:10 PM

и много сатен... 

  Poetry » Love
857 0 1

Оплетох те в моите мрежи,

мрежи от сатен и дантели,

пропити с нежни копнежи,

на двама от страст онемели.

Омаях те с мойте целувки,

със дъх на банан и канела

и паднаха всички задръжки,

всяка дреха и всяка дантела.

Погалих те с плахи въздишки,

красива, на всичко готова,

а ти се отдаде изцяло,

на устните, пропити с отрова.

© Мариа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??