30 oct 2010, 17:32

И отново...срам 

  Poesía » De humor
486 0 8

На пейка самички, седим за ръчички,
люлеем щастливо крака.
Слънцето ярко, припича ни жарко,
а аз се червя, ей така.
Морето утихна, аз се усмихнах,
а ти, защо ли мълчиш?!
Как да си тръгна, ох... нещо набъбна
в очите ми, май са сълзи!
С ръце ги избърсах, и после побързах,
избягах, и в къщи се скрих.
На тате поплаках, на мама поплаках,
любовта си с тях споделих.

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??