10 nov 2011, 13:42

И пак 

  Poesía » De amor
629 0 10

Любов ли е на думи,

на хартия,

но няма кой да я чете...

Написаното слово е магия,

но ти не вярваш на мечти...

И как тогава да ти кажа,

щом си далеч,

накрай света...

Любов ли е на книга,

на хартия...

Ще отлети ли,

уморена 

и сама в нощта...

 

© Таня Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??