Nov 10, 2011, 1:42 PM

И пак 

  Poetry » Love
627 0 10

Любов ли е на думи,

на хартия,

но няма кой да я чете...

Написаното слово е магия,

но ти не вярваш на мечти...

И как тогава да ти кажа,

щом си далеч,

накрай света...

Любов ли е на книга,

на хартия...

Ще отлети ли,

уморена 

и сама в нощта...

 

© Таня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??