10.11.2011 г., 13:42 ч.

И пак 

  Поезия » Любовна
621 0 10

Любов ли е на думи,

на хартия,

но няма кой да я чете...

Написаното слово е магия,

но ти не вярваш на мечти...

И как тогава да ти кажа,

щом си далеч,

накрай света...

Любов ли е на книга,

на хартия...

Ще отлети ли,

уморена 

и сама в нощта...

 

© Таня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??