5 oct 2012, 21:48

И пак от розите вземи ми 

  Poesía » De amor
545 0 6

И пак от розите вземи ми

 

 

Но погледни в очите ми, любими,

нима не виждаш там как любовта 

за теб изписва най-прекрасни рими

и в стих ги вплита, заедно с нощта.

 

 

Ти ела! И пак от розите вземи ми!

Легло любовно с тях ми направи

и този стих, отдадено - без думи

по тялото ми с устни прочети...

 

 

© Светла Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??