22 oct 2013, 21:42

И принцесите грешат 

  Poesía
518 0 0

Спящата красавица сама се събуди,

нецелуната, принцът се успал.

Сега, горката, в кой ли да се влюби?

За терзанията ù някакъв глупак разбрал.

 

Магаре сиво яздел вместо кон,

в двореца влязъл важен, важен.

Принцесата целунал и във този тон

ръката ù поискал даже.

 

Спящата красавица със синя кръв

до уши се влюбила  и още как.

Щом някой целунал я е пръв,

той знатен принц е, не глупак.

 

Tака, драги, приказките повеляват -

накрая три дни пият и се веселят,

но има нещо, което ни спестяват  -

във избора си и принцесите грешат.

© Фло Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??