Спящата красавица сама се събуди,
нецелуната, принцът се успал.
Сега, горката, в кой ли да се влюби?
За терзанията ù някакъв глупак разбрал.
Магаре сиво яздел вместо кон,
в двореца влязъл важен, важен.
Принцесата целунал и във този тон
ръката ù поискал даже.
Спящата красавица със синя кръв
до уши се влюбила и още как.
Щом някой целунал я е пръв,
той знатен принц е, не глупак.
Tака, драги, приказките повеляват -
накрая три дни пият и се веселят,
но има нещо, което ни спестяват -
във избора си и принцесите грешат.
© Фло Всички права запазени