5 sept 2010, 8:01

И ребрата се чупят (преди да зараснат) 

  Poesía » Otra
570 0 1

И ребрата се чупят (преди да зараснат)



Като си тръгна, страшно ще боли,


но едва ли ти за мене ще заплачеш.


То мъжете сте човеци – не жени -


и за вас различно всичко значи.

© Нели Славчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??