5 сент. 2010 г., 08:01

И ребрата се чупят (преди да зараснат) 

  Поэзия » Другая
568 0 1

И ребрата се чупят (преди да зараснат)



Като си тръгна, страшно ще боли,


но едва ли ти за мене ще заплачеш.


То мъжете сте човеци – не жени -


и за вас различно всичко значи.

© Нели Славчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??