Sep 5, 2010, 8:01 AM

И ребрата се чупят (преди да зараснат) 

  Poetry » Other
571 0 1

И ребрата се чупят (преди да зараснат)



Като си тръгна, страшно ще боли,


но едва ли ти за мене ще заплачеш.


То мъжете сте човеци – не жени -


и за вас различно всичко значи.

© Нели Славчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??