27 may 2016, 15:07

И щом те забравя.. 

  Poesía » De amor, Odas y poemas
810 1 2

И тъкмо, когато спра да:

се скъсвам от рев,

слушам тъжни остарели песни,

препрочитам чатовете ни,

проверявам дали си на линия,

замислям дали ще те видя,

си спомням онази пленяваща усмивка,

си спомням някой виц, който си ми разказвал преди месеци..

И като цяло, тъкмо когато те забравя..

ти тогава се сещаш..

Защо? Защо не може един път да е по лесния начин? Защо не може поне веднъж да не трябва да се мъча?

Защо идваш и си тръгваш?

Искам да избереш. Идваш и оставаш или напускаш живота ми и забравяме един за друг.

Как ти е толкова лесно?

Как само като ме погледнеш и се разтапям?

Как, по дяволите, как?

 

© T.Н. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??