18 abr 2008, 19:04

И си тръгвам на ъгъла 

  Poesía
540 0 3
   И си тръгвам на ъгъла


Непорочност изтънчена -
срещу моята опитност.
Смях като счупен кристал -
срещу два реда мои проклятия.
Триста опита да започна отново -
срещу малкото слънце до тебе.
Писна ми все да съм другата -
тъпия ъгъл в Бермудски триъгълник.
И си тръгвам на ъгъла!

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??