19 oct 2007, 15:17

И свят на сенки 

  Poesía
721 0 11
И свят на сенки. Тъмнина...
И гласове замират. Тишина...
И тъжни, бледи са лицата,
сковават се във лед сърцата...

И хлад изпълва утринта...
И минало е песента...
И птичите души, примрели,
отлитат тихо, онемели...

Звезди не светят през нощта
и няма слънце през деня...
Човешките очи, студени,
от мрак и те са покорени.

И чезне всяка доброта
на черни дяволи в света...
И всеки си отива с болка...
О, колко жалко е! О, колко!

© Александра Михалева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??