27 sept 2009, 2:08

И сънят е постеля... 

  Poesía
646 0 17

 

на прага прелива

в сребърно  есен

свлякла съм мислите –

някъде в скута ти

дълго зашивах

по устните себе си

само оставих малко...

 

по струните...

 

в кръпки втъкала съм

нежна усмивка

жадно по чашите

устни съм вплела

пий до където

започват  очите  ми

после тръгни...

 

(и сънят е постеля)         

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??