31 mar 2007, 0:09

И така живота е любов 

  Poesía
569 0 7
Нощта е толкова красива,
примамлива за теб и мен...
Тя знае, че много се обичаме
и ни скрива с тъмнината си от лоши очи.

Денят е светло тайнство,
сутринта е изпълнена с безброй мечти,
а той (денят) ни облича в светли дрехи,
и усмихнати по своя път вървим...

Любовта е всичко свято,
за нея дори зимата е блаженство -
чрез своите ласки и нежност се топлим.
И така живота е любов.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??