24 jun 2007, 13:42

и тази нощ разбрах, че ме целуна  

  Poesía
556 0 3

и тази нощ разбрах, че ме целуна
не очакваше да дойда в твоя сън, нали?
не очакваше да зная, че при пълнолуние
ще те докосна във мечтите ти дори.


но може би това е всичко,
което мога да ти дам до този час...
и може би, но искам теб и още нещо,
а не искам този вечен пас...



не разбираш ли, нуждая се от обич,
нуждая се от теб до мен,
имам нуждата да съм красива
и косите може би за теб да бъдат лен...



и тaка с времето ти отминаваш
на друг далечен бряг, може би...
но времето е спряло,
преминаваш със сълзи...

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??