И те казват...
Нежно можем ние да докоснем,
имаме не само думи две за вас.
Знам, често ви задаваме въпроси,
искаме да сте откровенни с нас.
Женското сърце е нежно цвете,
стъпчeте ли го, повяхва то...
Опитайте се да ни разберете,
нищо, че приказваме за сто!
Ако видите, че тъжни са очите,
на часа ни силно прегърнете!
С устни подсушете ни сълзите,
и ако ви кажеме, ни оставете.
Говорим ли, понякога мълчете,
заслушайте се в нашите слова.
Помислете малко и ще разберете,
че не са празни думи товаJ
Обичайте ни, чувства не жалете,
бъдете честни винаги с нас!
Тогава в очите ни ще прочетете,
колко много обичаме ви вас!!!
/ коментар по "Казват" на Романтик:):):)/
© Людмила Нилсън Todos los derechos reservados