27 jul 2022, 19:47

И ти роша косите 

  Poesía » De amor
644 11 10

И ти махам за поздрав,

и те гледам в очите,

нагоре към светлото

ти роша косите.

Не съм те забравил,

ти си прекрасната - дива

най-щура променлива,

в божествена крива,

в любовната формула

най-светла константа 

в окото на бурята

съзрях диаманта.

И си все така хубава,

волна и дръзка,

в усмивката слънчева

е нашата връзка.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??