27 июл. 2022 г., 19:47

И ти роша косите 

  Поэзия » Любовная
660 11 10

И ти махам за поздрав,

и те гледам в очите,

нагоре към светлото

ти роша косите.

Не съм те забравил,

ти си прекрасната - дива

най-щура променлива,

в божествена крива,

в любовната формула

най-светла константа 

в окото на бурята

съзрях диаманта.

И си все така хубава,

волна и дръзка,

в усмивката слънчева

е нашата връзка.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??