7 oct 2009, 22:10

И... точка! 

  Poesía » De amor
750 0 17

Със блясъка на твоя дух

към мен се връщаш жив и топъл.

Със взрив от стихове дошъл,

събирам в шепи твоя дъх.

Но Бог ми дава само миг

с очите си да те посрещна.

Светкавично улавям тази среща -

за миг отново да те вдъхна.

Това не може да се обясни.

Дори със думи трудно се описва.

Една душа,

от дълго разстояние -

създава вечност от живот,

горящ на хоризонта.

И виж как изведнъж,

в такива Божи мигове -

отново с теб сме заедно.

И… точка!

Заедно!

 

 

01.10.2009 г.

Весела ЙОСИФОВА

 

 

МУЗИКА

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??