30 sept 2010, 9:41

И тя си тръгна… 

  Poesía
923 0 23

                                                                                                     ... вот такая...

 

 

... помаха набързо

погали косите ми

с цвят от малини

изплете си лодка

от падащи клони

и тръгна към теб –

да те види…

 

проплака след нея

в капчуците вятър

нестихващо пори

до тъмно вълните

избрули в ръцете ми

сетния залък

и тръгна към теб –

да те види…

 

парченца от облак

нахапа Луната

и лакомо сдъвка

отлитащи мисли

затропа на прага

с най-тежкия камък

и тръгна към теб –

да те види…

 

преляла реката

отнесе съня ми

изми бреговете

повлече мостове

от стъклено в празно

преля по очите

и тръгна към теб –

да те види…

 

и тя си отиде…

да търси монета

в остатък…

от парещи длани

 

загубих следите ù –

някъде в утрото

с нечии други…

събрани….

 

 

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??