14 ago 2022, 22:08

И търсят те... 

  Poesía » De amor
362 4 7

Тежат ми думите,

които никога не ти изрекох

и скрих ги в сенките

на неродените сълзи...

Тежат и търсят те,

на Спомена с ключето,

отключващо

най-пъстрите мечти...

 

 

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??