Наздраве,
за съня със вкус на лято,
опарил устните ми на разсъмване.
Във него аз танцувах с вятъра,
а ти ме гледаше безмълвно...
Наздраве,
за несбъднатите спомени,
които спят на дъното на чашата.
В света пред двама ни врати затворил,
горчилката е средство за подслаждане...
Остана
болката да те обичам скришом
и стихове да пиша мимоходом.
И вместо Валентин, празнувам Трифон.
Наздраве, за несбъднатите спомени...© Дочка Василева Todos los derechos reservados
И на ръба на свта Доче, чака - ново начало.....
ПРЕКРАСНА СИ!!!!