14.02.2008 г., 9:44 ч.

И вместо Валентин, празнувам Трифон 

  Поезия » Друга
863 0 27
 

 

Наздраве,

за съня със вкус на лято,

опарил устните ми на разсъмване.

Във него аз танцувах с вятъра,

а  ти ме гледаше безмълвно...

 

Наздраве,

за несбъднатите спомени,

които спят на дъното на чашата.

В света пред двама ни врати затворил,

горчилката е средство за подслаждане...

 

Остана

болката да те обичам скришом

и стихове да пиша мимоходом.

И вместо Валентин, празнувам Трифон.

Наздраве, за несбъднатите спомени...

© Дочка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??