Искаш ме – дива, страстна, непокорна,
за палежи, болка и грях отговорна,
искаш да те изпия, да те превърна във блян,
да те имам – отровен копнеж неизтлян.
За какво съм ти – да сменям цвета,
за какво съм ти – лъжкиня с нежна ръка
да живея, да се давя във теб,
да ме имаш – суетен куплет...?
Не искам – да сменям цвета,
не искам – да променям същността,
не искам – за теб да съм сласт,
"...но искам!..." – бликна от устните глас...
02.11.2017
© Teddy Daniel K. Todos los derechos reservados