2.11.2017 г., 22:10 ч.

И все пак искам... 

  Поезия » Любовна
502 1 2

Искаш ме – дива, страстна, непокорна,

за палежи, болка и грях отговорна,

искаш да те изпия, да те превърна във блян,

да те имам – отровен копнеж неизтлян. 

За какво съм ти – да сменям цвета,

за какво съм ти – лъжкиня с нежна ръка

да живея, да се давя във теб,

да ме имаш – суетен куплет...?

Не искам – да сменям цвета,

не искам – да променям същността,

не искам – за теб да съм сласт,

"...но искам!..." – бликна от устните глас...

 

02.11.2017

 

 

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??