5 sept 2011, 12:42

...и всичко безнадеждно чезне... 

  Poesía
1273 0 37

Навярно липсваш на ръцете ми,

защото са изтъркани и сухи,

и бръчките по тях са вплетени

в мечтите ни пустинно глухи.

 

И вечер ме спохожда тая липса

в ярема на измамените мисли

да бяхме нея жадно покосили,

преди животеца да ме прелисти.

 

Навярно липсваш на очите ми

по-сиви са и от ония бездни,

в които се стопяват и сълзиците

и всичко безнадеждно чезне.

© Николина Милева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??