... есен
измило е
небето
слабостта ми...
попива
по ръцете
ми тревога
и стича се
по залеза
с плътта ми...
...
и капките
рисуват
облаци
съзряли
в тишината
път
и в две ръце
покълват
образи
поспряли се...
на кръстопът...
...
а вятърът
рисува
нежност...
по дланите
струи
с деня
и с цвят
на есен е
дъхът му
разлял
в очите ми
съня...
© Бехрин Todos los derechos reservados
Честита да си, Бети!(на патерици)
Здрава и щастлива!
...и винаги имай ресто в джоба!