8 may 2021, 0:04

Иде Великден 

  Poesía » Para niños
1039 1 3

Иде Великден 

 

Великденче цъфна
на росна поляна
камбана звънна 
Великден настана.

 

Козуначета топли
и яйца украсени
всеки подготвя 
за празника светли.

 

В ръце със свещичка
ще се помоля
здраве да има
за всички хора.

 

Марина Караманска

© Марина Караманска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??