8.05.2021 г., 0:04 ч.

Иде Великден 

  Поезия » За деца
943 1 3

Иде Великден 

 

Великденче цъфна
на росна поляна
камбана звънна 
Великден настана.

 

Козуначета топли
и яйца украсени
всеки подготвя 
за празника светли.

 

В ръце със свещичка
ще се помоля
здраве да има
за всички хора.

 

Марина Караманска

© Марина Караманска Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Всяко шарено яйце, има слънчево сърце »

15 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??