22 oct 2019, 11:55  

Eсенен мотив 14 

  Poesía » De amor
245 0 0

Боли ме, че те няма

и в сърце рана голяма

терзае душа млада

и приживе съм в ада.

 

Като люляци увяхнали,

като листа паднали

текат сълзи горчиви по бузата,

че далеч от мен е музата.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??