22.10.2019 г., 11:55 ч.  

Eсенен мотив 14 

  Поезия » Любовна
221 0 0

Боли ме, че те няма

и в сърце рана голяма

терзае душа млада

и приживе съм в ада.

 

Като люляци увяхнали,

като листа паднали

текат сълзи горчиви по бузата,

че далеч от мен е музата.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??