20 ago 2007, 9:34

Идеална лъжа 

  Poesía
529 0 1
Всеки си създава илюзия,
в която да вярва,
идеалната лъжа, от която не боли.
Всеки иска да живее в нея,
някъде, където няма сълзи.
Там всичко е красиво,
с "невинна"-та й суета,
но за съжаление, няма идеална лъжа.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??