20.08.2007 г., 9:34 ч.

Идеална лъжа 

  Поезия
531 0 1
Всеки си създава илюзия,
в която да вярва,
идеалната лъжа, от която не боли.
Всеки иска да живее в нея,
някъде, където няма сълзи.
Там всичко е красиво,
с "невинна"-та й суета,
но за съжаление, няма идеална лъжа.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??