20 авг. 2007 г., 09:34

Идеална лъжа 

  Поэзия
527 0 1
Всеки си създава илюзия,
в която да вярва,
идеалната лъжа, от която не боли.
Всеки иска да живее в нея,
някъде, където няма сълзи.
Там всичко е красиво,
с "невинна"-та й суета,
но за съжаление, няма идеална лъжа.

© Стеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??